Na področju izdelave pohištva za javne se resnično lahko pohvalimo z ogromno izkušnjami in projekti. Večina od njih je nastala  v sodelovanju s številnimi priznanimi arhitekti in oblikovalci interierjerjev, kot so g. Jani Vozelj, ga. Maja Demšar Tasič in g. Gašper Demšar, g. Miloš Bonča, ga. Marija Kojakovič  iz Dubrovnika ter mnogi drugi. Naročniku prisluhnemo pri njegovih željah in poiščemo materiale, s katerimi bomo poskrbeli, da dosežemo želeni učinek. Sodelujemo tudi z italijanskim arhitekturnim birojem Progetto 35 Italia iz Trevisa, s  komer smo izpeljali že številne projekte izdelave pohištva. Mednje štejemo opremo tudi izdelavo pohištva lokala v Trevisu.

Kavarna v osrčju Trevisa:

Detajl, hrast, masiva, pult
Detajl na masivnem hrastovem pultu

Posebnost lokala je redko uporabljena modro-zelena barva. V kombinaciji z masivnim hrastovim lesom ustvarja občutek prestiža. Hrastovina pa se ne pojavlja samo na pultu, temveč je prisoten tako v parketu, kot tudi pri vgradni omari, mizah ter okenska polica. Videz domačnosti je ustvarjen z LED svetili, ki oddajajo toplo, rumeno svetlobo in pa številnimi podrobnostmi. Mednje štejemo predvsem detajli na postrežnem pultu in prezentativni pribor.

Pohištvo za poslovne prostore: Poslovni mediji

V osrčju Ljubljane, natančneje na Rimski cesti, lahko nadet poslovne prostore podjetja PM (Poslovni mediji). So ena vodilnih slovenskih agencij za vsebinski marketing ter del mednarodne mreže C3 in temu primerno, so  potrebovali tudi pohištvo.

Pohištvo za odvetniško pisarno v Novi Gorici

Izdelali smo tudi opremo odvetniške pisarne v Novi Gorici. Dizajn je moderen s prepletom grafit sive in hrastovega lesa. Dodali smo tudi intarzije z bakrom, ki doprinesejo k izgledu luksuza. Želja naročnika v sodelovanju z arhitektom je bila čim bolj čist videz prostora in enostavno vzdrževanje.

V primeru, da ste kdaj prenočili v prenovljenem hotelu Metropol v Portorožu, potem ste spali v sobah, ki smo jih opremili mi. Podrobnosti si lahko pogledate na njihovi spletni strani.